ДОРАДНИКИ ДЛЯ САДІВ ПЕРЕМОГИ

Сади Перемоги - всеукраїнська кампанія, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування харчових продуктів задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

 

Як правильно вибирати насіння або розсаду, коли і в яку землю саджати, як доглядати за висадженими культурами, коли збирати, де і яким чином зберігати, як вміло використовувати?

 

За експертної підтримки Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України для ініціативи «Сади Перемоги»  проєктом «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) підготовлено відповіді на ці запитання.

 

Радимо ознайомитися з розробленими для городників рекомендаціями,  перш ніж починати саджати свій Сад Перемоги (https://sadyperemohy.org/vegetables/).

 

Сій, саджай, перемогу наближай!

News

20.12.23

НАСДСУ ПРИСУДЖЕНО ГРАН-ПРІ КОНКУРСУ ПРОЄКТІВ ОСВІТИ ДОРОСЛИХ

Під Різдво Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України отримала чудовий подарунок (http://surl.li/ojqbk) - Гран-прі VІІ конкурсу найкращих проєктів у сфері освіти дорослих за впровадження проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни».

Read more

25.10.23

ізнес і територіальні громади

Всеукраїнська Асоціація ОТГ запрошує 31 жовтня 2023 року о 11.00 – 13.00 на вебінар на тему: «Бізнес і територіальні громади» в рамках реалізації Стратегії адвокації 2021-2025 ВАОТГ напрямку «Створені та належно функціонують сільськогосподарські кооперативи, фермерські господарства, індустріальні парки на територіях громад». Реєстрація обов'язкова.

Read more

05.10.23

ТРАНСФЕР ЗНАНЬ ТА ІННОВАЦІЙ ЧЕРЕЗ ДЕМОНСТРАЦІЇ

Підсумки онлайн-навчання «Навички дорадників щодо ефективної організації трансферу знань та інновацій через демонстрації», яке відбулося 2-4 жовтня 2023 року

Read more
View all news