Запрошуємо взяти участь в Опитуванні ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств

Шановні ветерани та ветеранки війни!

 

Запрошуємо взяти участь в Опитуванні ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств.

 

Анкета для заповнення розміщена за посиланням: https://forms.gle/4qu5vuxTa1q1aYUv7.

 

Просимо поширити інформацію про це опитування серед колег, друзів, знайомих - ветеранів і ветеранок війни.

 

Це опитування проводиться з метою подальшого наданням ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, інформаційно-консультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації.

 

За допомогою цього опитування  ми зможемо проаналізувати проблеми ветеранського підприємництва у сільському господарстві і надати отримані висновки організаціям (державним та недержавним), які надають підтримку ветеранам та ветеранкам.

 

Опитування проводиться в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни».

 

Цей проєкт  здійснюється безпосередньо Всеукраїнською  громадською організацією  «Національна асоціація сільськогосподарських  дорадчих  служб  України» (http://www.dorada.org.ua/) та  став можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключною відповідальністю Всеукраїнської громадської організації  «Національна асоціація сільськогосподарських  дорадчих  служб  України» і не обов’язково відображає погляди Державного департаменту США та IREX.

 

Більше інформації про проєкт тут: http://dorada.org.ua/uk/shkola-simejnogo-fermerstva-dlya-veteraniv-ta-veteranok.

 

Інформаційна підтримка: тел. +38093 163 25 81 (Світлана), shkolaveteraniv@gmail.com.

 

Разом до ПЕРЕМОГИ!

З повагою

Роман Корінець,

директор ВГО НАСДСУ,

керівник проєкту

News

20.12.23

НАСДСУ ПРИСУДЖЕНО ГРАН-ПРІ КОНКУРСУ ПРОЄКТІВ ОСВІТИ ДОРОСЛИХ

Під Різдво Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України отримала чудовий подарунок (http://surl.li/ojqbk) - Гран-прі VІІ конкурсу найкращих проєктів у сфері освіти дорослих за впровадження проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни».

Read more

25.10.23

ізнес і територіальні громади

Всеукраїнська Асоціація ОТГ запрошує 31 жовтня 2023 року о 11.00 – 13.00 на вебінар на тему: «Бізнес і територіальні громади» в рамках реалізації Стратегії адвокації 2021-2025 ВАОТГ напрямку «Створені та належно функціонують сільськогосподарські кооперативи, фермерські господарства, індустріальні парки на територіях громад». Реєстрація обов'язкова.

Read more

05.10.23

ТРАНСФЕР ЗНАНЬ ТА ІННОВАЦІЙ ЧЕРЕЗ ДЕМОНСТРАЦІЇ

Підсумки онлайн-навчання «Навички дорадників щодо ефективної організації трансферу знань та інновацій через демонстрації», яке відбулося 2-4 жовтня 2023 року

Read more
View all news