ВГО НАСДСУ: обрано підрядника по наданню послуги зі створення інтернет-платформи "Школа сімейного фермерства для ветеранів та ветеранок"

Всеукраїнська громадська організація «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» повідомляє, що по результатам Тендеру, якій був оголошено на Порталі ГУРТ https://gurt.org.ua/news/informator/84690/  обрано підрядника по наданню послуги зі створення інтернет-платформи «Школа сімейного фермерства для ветеранів та ветеранок».

 

Проєкт "Школа сімейного фермерства для ветеранів та ветеранок" втілюється  ВГО "Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України" завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX, за підтримки Державного департаменту США.

Новини

30.05.24

ЯК АГРАРІЯМ ТА СІЛЬСЬКИМ ГРОМАДАМ КИЇВЩИНИ ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ЧЛЕНСТВА В ЄС

28 травня було проведно семінар «Аграрії та сільські громади: як підготуватися до членства в ЄС», метою якого було прискорити євроінтеграційні процеси, допомога українським сільським громадам та аграрному бізнесу краще підготуватися до членства в ЄС.

Читати далі

10.05.24

АГРАРІЇ ТА СІЛЬСЬКІ ГРОМАДИ: ЯК ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ЧЛЕНСТВА В ЄС

Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації від імені організаторів запрошує до участі у семінарі «Аграрії та сільські громади: як підготуватися до членства в ЄС».

Читати далі
Переглянути всі новини